Uloskirjauksen vahvistus

Haluatko varmasti kirjautua ulos? Menetät tallentamattomat tiedot!

Poistumisen vahvistus

Haluatko varmasti poistua? Menetät tallentamattomat tiedot!

Poistumisen vahvistus

Haluatko varmasti poistua? Menetät tallentamattomat tiedot!
AVO Ammatinvalintaohjelma

Millaiset asiat kiinnostavat sinua? Millaista työtä haluat tehdä? AVO on ammatin valinnassa auttava itsearviointitehtävien kokonaisuus. Kysymyksiimme vastaamalla pohdit tavoitteitasi ja löydät niitä vastaavia ammatteja.

Itsearviointitehtävät

auttavat sinua päätöksenteossasi. Itsearviointi sisältää tehtävät Kiinnostukset ja Työn sisältö. Vastauksiesi perusteella laadimme sinulle alustavan TOP10 -listan ammateista toiveittesi mukaisessa järjestyksessä. Lista tarkentuu, kun etenet tehtävästä toiseen. Emme valitse ammattia puolestasi tai mittaa soveltuvuuttasi. Tärkeintä ovat sinun vastauksesi, joten mieti niitä huolella. Älä ole liian varovainen vastauksissasi, sillä silloin tulokset eivät ole niin tarkkoja kuin ne voisivat olla.

Omat tulokset

kertoo miten palvelussa kuvatut yli 300 ammattia vastaavat toiveitasi. Ammattikortissa kuvataan tarkemmin, millä tavalla ammatti on yhteydessä toiveisiisi. Kerromme myös sisältääkö ammatti sellaisia kykyihin tai rajoitteisiin liittyviä seikkoja, joiden merkitystä sinun olisi syytä miettiä tarkemmin ammattia valitessasi.

AVOon

olemme valinneet kattavan kokonaisuuden erilaisia ammatteja. Jokin sinulle sopiva vaihtoehto voi niistä silti puuttua. Olemme arvioineet ammatit suhteessa tyypillisimpiin työn sisältöihin ja ihmisten kiinnostuksiin, kykyihin ja rajoitteisiin. Yhden ammatin työtehtävät ja velvollisuudet sekä työtehtävässä tarvittava osaaminen vaihtelevat hyvin paljon eri työpaikoilla. Suosittelemme, että kirjaudut palveluun ja tallennat tehtävien tulokset. Tulokset säilyvät tallennuspäivästä 3 kuukautta.

Tietoa ammateista ja aloista:
tyomarkkinatori.fi
Tietoa koulutuksista:
Opintopolku