Työ- ja elinkeinotoimisto - logo

Tervetuloa CV-nettiin.

Palvelun käyttö päättyy 30.06.2019

Palvelussa tällä hetkellä 46717 kpl esittelyitä.

CV-netti hakee Sinulle työtä 24 tuntia vuorokaudessa.
Esittele itsesi työnantajille
CV-netti on palvelu, jolla voit itse esitellä itsesi tulevalle työnantajallesi. Kerro mitä osaat, millainen olet ja missä olet hyvä. Apua esittelyn tekemiseen saat ohjeista. Sieltä löydät esimerkkejä, miten voit kertoa itsestäsi. Voit lisätä myös ripauksen omaa persoonaasi.
Julkaise CV-esittelysi
Kun olet laatinut CV-esittelyn itsestäsi, julkaise se sivustolle katsottavaksi. Anna CV-netin tehdä työtä puolestasi. CV-netissä työnantajat tekevät tuhansia hakuja ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Voit tehdä muutoksia ja lisäyksiä omaan esittelyysi milloin haluat. Voit myös itse antaa julkaisun ajankohdan eli sen, milloin haluat esittelysi olevan esillä CV-netissä.
Valmistaudu esittelyn tekemiseen
Tutustu rauhassa palveluun. Kun tarvitset apua, CV-netti neuvoo ja opastaa. Lisätietoa, opastusta ja palvelun ehdot löydät ohjeista. Varaa itsellesi riittävästi aikaa, valmistaudu esittelyn tekemiseen keräämällä tarvitsemasi asiakirjat ja tiedot jo valmiiksi esille. Voit milloin tahansa tallentaa sen hetkisen version ja täydentää esittelyäsi myöhemmin.
Kun kirjoitat esittelysi, muista tallentaa se aina välillä. Tietoturvasyistä yhteys palveluun kestää noin 60 minuuttia. Tallenna-painiketta käyttämällä vältät yhteyden katkeamisen.
Voit valita itse näkyvätkö yhteystietosi
Tekemäsi esittelyn voit julkaista yhteystiedoillasi varustettuna tai ilman. Palvelu ohjaa kuitenkin sinulle saapuneet tiedustelut sähköpostiisi, vaikka työnantaja ei yhteystietojasi tietäisikään.
Palvelua koskeva opastus Työlinjalta