Hyppy sisältöön Työnantajapalvelujen aloitus

Työnantajapalvelut

 
Huomio!

Asiointipalveluissa on käyttökatko lauantaina 25.03.2023 klo 08:00 – 14:00. Katkon aikana asiointipalvelut eivät ole käytettävissä. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

   

Työnantajapalvelujen aloitus

Tällä sivulla voi jättää työpaikkailmoituksen asiakastietojärjestelmään ja halutessaan myös "Avoimet työpaikat" palveluun Internetiin, jolloin se näkyy myös EURES Job Mobility -portaalissa.
Palvelu on kaikille avoin ja maksuton, käytettävissä missä ja milloin vain. Koska palvelu ei perustu tunnistukseen, TE-toimisto voi julkaista työpaikkailmoituksen vasta, kun se on varmistunut ilmoituksen lähettäjästä. TE-toimiston asiantuntijan yhteydenotot tapahtuvat TE-toimistojen aukioloaikoina ma-pe klo 9.00 – 16.15, viikonloppuna tai pyhäpäivänä jätetyn työpaikkailmoituksen käsittely tapahtuu vasta ensimmäisenä arkipäivänä.
Tutustu Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi-palveluun, jossa työpaikkailmoitukset julkaistaan reaaliaikaisesti. Oma asiointi-palvelu kerää yhteen Yritys- ja työnantaja-asiakkaan TE-palvelut ja ajankohtaiset asioinnit sekä muokkautuu tilanteen mukaan asiointia helpottaen.
 
Käytä sivulta toiselle siirtymiseen sovelluksen omia painikkeita (ei siis selaimen back ja forward -painikkeita)
   
Palvelua koskeva opastus Yritys-Suomi -puhelinpalvelusta
Palvelun tietosuojaseloste