Hoppa till innehåll Arbetsgivartjänster

Arbetsgivartjänster

Logga ut |  

Arbetsgivartjänster

På denna sida kan man lämna en platsannons till kundinformationssystem och, om man så önskar, också till AN-byråernas tjänsten "Lediga jobb" på Internet, då annonsen också syns i jobbportal EURES Job Mobility. Tjänsten är öppen för alla och gratis, tillgänglig var och när som helst. Eftersom tjänsten inte baserar sig på autentisering, kan AN-byrån publicera platsannonsen först när byrån har försäkrat sig om vem som skickat annonsen. En sakkunnig från AN-byrån tar kontakt under AN-byråernas öppettider mån.–fre. kl. 9.00–16.15. Platsannonser som lämnats under veckoslut eller helgdagar behandlas först den första vardagen.
Bekanta dig med tjänsten E-tjänster för företag och arbetsgivare, där platsannonserna publiceras i realtid. Tjänsten samlar ihop arbets- och näringstjänsterna och de aktuella ärendena för företags- och arbetsgivarkunder och anpassas enligt situationen, vilket gör det lättare att uträtta ärenden.
 
Använd tillämpningens egna tangenter vid förflyttning från sida till annan ( alltså inte webbläsarens back och forward -tangenter)
   
Vägledning om tjänsten ges av Företagsfinlands telefontjänst
Tjänstens dataskyddsbeskrivning